skip to Main Content
En del produkter tappar tidsinställningen när strömmen går, exempelvis ESIM252 som är en av våra storsäljande fjärrstyrningsprodukter. Andra produkter vill man inte skall tappa kontakten, som exempelvis våra 4G-routrar eller nätverkslösningar. För dessa är det i vissa applikationer extremt viktigt att det finns ström om elnätet går ned, det är kanske i just det läget som man verkligen vill och behöver ha routern igång hela tiden för att stänga ned processer i samband med avbrottet eller för att routern helt enkelt är en backup till en fast uppkoppling.

Länge har vi letat efter en lösning, ni är många som frågat. Så äntligen, den perfekta lösningen, en kompakt UPS, en smidig batteribackup eller vad man nu kan kalla den.
minimala avbrott med ups

Kompakt UPS med inbyggt batteri

powerwalker ups-backupDen kompakta UPS-en består i ett nätaggregat med inbyggt batteri på 2,6 Ah och batteriladdare. Man sätter den i väggen, väntar några timmar och sen är den full-laddad. Den passar rakt av in i en EN-2000 router och den fungerar att strömförsörja en ESIM252 i minst sex timmar om man klipper av den fasta kontakten på aggregatet och kopplar in den direkt i ESIM252:an.

Passar switchar, routrar osv

Självklart passar den även andra produkter som våra switchar, modem mm, där man antingen kan ansluta direkt på plinten om enheten har en sådan eller så får man helt enkelt skarva ihop befintligt kablage med det från UPS-en.

Undvik driftstörningar

Det vi ser som en applikation där detta efterfrågas mycket är som backup i kassasystem i butik, där en router som EN-2000 står som backup till en fast uppkoppling och tar över dataanslutningen om den fasta routern kopplar ned.

failover system for router

Denna kombination med EN-2000 som backuplösning används av exempelvis Burger King i USA och Oxxo (som motsvarar ungefär Seven Eleven) i Mexico. Att ha en UPS som är ansluten till routern är en extra säkerhet som gör att routern inte fallerar om strömmen går. Vill du veta mer om hur du bygger säker och redundant uppkoppling, så hör av dig till oss, vill du bara läsa mer om vår UPS, följ länken nedan.

  • Batteribackup Och UPS

    Batteribackup och UPS

    En kompakt UPS, ett nätaggregat med inbyggd laddare och inbyggt batteri. Fungerar som ordinarie strömförsörjning och tar vid som batteribackup om strömmen går. 12VDC/12W (max 25W) utgång Standard DC-anslutning...
    394,00kr Ex.moms
    Läs mer
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök