skip to Main Content
En del produkter tappar tidsinställningen när strömmen går, exempelvis ESIM252 som är en av våra storsäljande fjärrstyrningsprodukter. Andra produkter vill man inte skall tappa kontakten, som exempelvis våra 4G-routrar eller nätverkslösningar. För dessa är det i vissa applikationer extremt viktigt att det finns ström om elnätet går ned, det är kanske i just det läget som man verkligen vill och behöver ha routern igång hela tiden för att stänga ned processer i samband med avbrottet eller för att routern helt enkelt är en backup till en fast uppkoppling.

Nu har vi uppdaterat vår perfekta lösning, vår kompakta UPS och kombinerade batteribackup, eller vad man nu kan kalla den.
minimala avbrott med ups

Kompakt UPS med inbyggt batteri

powerwalker ups-backupDen kompakta UPS-en består i ett nätaggregat med inbyggt batteri på 2,6 Ah och batteriladdare. Man sätter den i väggen, väntar några timmar och sen är den full-laddad. Vi har nu utvidgat med tre modeller där en passar rakt av in i en EN-2000 router, en fungerar att strömförsörja en ESIM252, router från Advantech med grön spänningsmatningskontakt eller annan enhet med skruvplint, och en fungerar direkt med de flesta routrar från Teltonika. Vi räknar med att den klarar 6 timmar för ESIM252:an och litet kortare för en router.

Passar switchar, routrar osv

En av modellerna har ändhylsor på kablarna och därmed passar den även andra produkter som våra switchar, modem mm, där man antingen kan ansluta direkt på plinten om enheten har en sådan eller så får man helt enkelt skarva ihop befintligt kablage med det från UPS-en.

Undvik driftstörningar

Det vi ser som en applikation där detta efterfrågas mycket är som backup i kassasystem i butik, där en router som EN-2000 står som backup till en fast uppkoppling och tar över dataanslutningen om den fasta routern kopplar ned.

failover system for router

Denna kombination med EN-2000 som backuplösning används av exempelvis Burger King i USA och Oxxo (som motsvarar ungefär Seven Eleven) i Mexico. Att ha en UPS som är ansluten till routern är en extra säkerhet som gör att routern inte fallerar om strömmen går. Vill du veta mer om hur du bygger säker och redundant uppkoppling, så hör av dig till oss, vill du bara läsa mer om vår UPS, följ länken nedan.

 • Batteribackup Och UPS

  Batteribackup och UPS

  En kompakt UPS, ett nätaggregat med inbyggd laddare och inbyggt batteri. Fungerar som ordinarie strömförsörjning och tar vid som batteribackup om strömmen går. 12VDC/12W (max 25W) utgång Standard DC-anslutning...
  394,00kr Ex.moms
 • Batteribackup Molex-kontakt

  Batteribackup Molex-kontakt

  En kompakt UPS, ett nätaggregat med inbyggd laddare och inbyggt batteri. Fungerar som ordinarie strömförsörjning och tar vid som batteribackup om strömmen går. Passar bland annat routrar från Teltonika....
  499,00kr Ex.moms
 • Batteribackup Kontakterad +/-

  Batteribackup kontakterad +/-

  En kompakt UPS, ett nätaggregat med inbyggd laddare och inbyggt batteri. Fungerar som ordinarie strömförsörjning och tar vid som batteribackup om strömmen går. Kontakterad med ändhylsor som är märkta...
  499,00kr Ex.moms
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök