skip to Main Content

GPA34 -4G-riktantenn med MIMO

1 086,80kr Ex.moms

En högpresterande, diskret, riktantenn för 3G och 4G med diskret profil. Lätt att montera i samtliga typer av miljöer. Med monteringsdetaljer i paketet.

MIMO för 3G och 4G
8-9 dBi antennvinst
Montera på vägg eller antennmast
Diskret och tålig

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: För leveranstid ring 08-659 43 00 Artikelnr: S100007 Kategori:
GPA34 är en 4G riktantenn/panelantenn med MIMO idealisk för vägg- och mastmontering för 4G och 3G-tillämpningar. GPA34 täcker samtliga frekvensband för GSM-, 3G- och 4G-banden med ett frekvensspann från 800-2 600 MHz. GPA34 är en högpresterande, kompakt riktantenn som ger 4G-routrar och modem bättre mottagning. Antennen fungerar även på 3G, så den som idag använder 3G behöver inte byta antenn vid uppdatering till 4G.

LTE MIMO-riktantenn

GPA34 är en riktad MIMO panelantenn. Den har två antennelement avsedd för 4G-, 3G- tillämpningar där två antennelement behövs för bästa prestanda. På antennens baksida ansluts antennkabeln via dess dubbla N-hona kontakter. GPA34 är främst avsedd för utomhusapplikationer och är tillverkad av UV-beständigt material.

Korspolariserad antenn -istället för två separata antenner

gpa34 antenn baksidaAntennen har två inbyggda antennelement, en vertikalt polariserad och en horisontellt polariserad antenn, detta underlättar installationen då den är lättare att installera än två separata antennelement. Induo GPA34 har 8-9 dBi förstärkning beroende på frekvensband och antennen täcker från 790-2600 MHz och är därmed en antenn som passar lika bra i tättbebyggt område som på landsbygden. Panelantennen kan monteras på såväl vägg som antennmast. Ett galvaniserat antennfäste medföljer i paketet.

Panelantennen ger både en bra antennförstärkning och en diskretare installation än antenner som består av flera antennelement. Dessutom är de enklare att montera och kan installeras mer väderskyddat än flerelementsantenner.

 • Antennfäste Fasad Kort

  Antennfäste fasad kort

  Antennfäste i galvat utförande med en total längd om 19 cm för fasadmontering av antenner med ett antennelement. Diameter 35 mm. Bygger ut 28 cm från fasad.
  210,00kr Ex.moms
 • LFK SMA Hane/N Hane

  LFK SMA Hane/N Hane

  LFK low-loss kabel med SMA-Hane och N-hane kontakter, en perfekt antennkabel för anslutning av 3G router, 4G router eller GSM-modem till antenner med N-kontakt. En riktig kvalitetskabel som har...
  217,80kr896,00kr Ex.moms
 • GPA02 -Korspolariserad 4G-riktantenn MIMO

  GPA02 -Korspolariserad 4G-riktantenn MIMO

  En 4G-antenn med förstärkning på såväl GSM som 3G-banden. Antennen kan monteras på såväl vägg som antennmast för maximal frihet. Maströrsfästen i metall medföljer i paketet. MIMO för 3G...
  1 093,40kr Ex.moms
Teknisk specifikation panelantenn GPA04
Frekvensområde: 790-960/1710-2170/2500-2700 MHz
Antennvinst: 9/9/8 dBi
Dimension: 200 x 200 x 40 mm
Temperaturtålighet: -30° till +70°C
Kontakt: 2 x N hona
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

Strålningsmönster patchantenn/panelantenn

Att rikta en antenn kan vara skillnaden mellan att nå långt och med bra prestanda och att bli besviken. Vi har ett par tips för att komma igång med din riktantenn.

 

Först och främst är inriktningen avgörande så i vår artikel rikta din antenn rätt går vi igenom de steg du behöver checka av för en noggrann installation.

 

Vanligaste felen som man gör vid installation är:
1. Antennen monteras inte tillräckligt högt.
2. Antennen riktas åt fel håll.
3. För lång antennkabel används.

 

Många tror att en router är snabbare än en smartphone, läs gärna om faktorer som påverkar din uppkoppling där vi går igenom vad du kan förvänta dig av din uppkoppling.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök