skip to Main Content
Klimatpaket mini innehåller en klimatsensor som ansluts till mobilnäten och drivs med ett laddningsbart batteri. Enheten kan även användas fast ansluten till ström om du inte vill ladda vid behov.

Första steget är att du packar upp din sensorenhet märkt AKKR8.

Steg 1: öppna kapslingen
Enheten har ett inbyggt batteri som måste anslutas före första användning. Lägg enheten med plastflänsen ned mot ett bord.
Lyft upp produktens framsida, då kommer locket på kapslingen att separera från undersidan och de två gavlarna att falla bort. Var försiktig när du lyfter så att du inte lossar kabeln till antennen eller anslutningen till laddkontakten.

Öppna kapslingen

Steg 2: anslut batteri
På toppen av kretskortet skjuter du in batterikabeln i dess kontakt om den inte redan är ansluten, se illustrationen nedan och positionen för batteri. Observera att den röda kabeln går till vänster och den svarta kabeln till höger.

Anslut batteri

Slå på enheten genom att ändra positionen på brytaren på kortet till det vänstra läget (se På/av på bilden ovan).
Steg 3: ladda batteri
Eftersom temperaturpaketet innehåller ett laddningsbart batteri bör batteriet laddas i enheten. Detta tar normalt 12-48 timmar beroende på hur urladdat batteriet är. För att ladda batteriet så ansluter du en 5V strömmatning till skruvplinten på kortet enligt illustrationen ovan. Vi har ett nätaggregat som är testat och godkänt med enheten, vi rekommenderar att du använder det, länk nedan. OBS! Enheten har ingen säkring, du måste ha en säkring 800 mA snabb eller motsvarande om du använder annat nätaggregat.
När batteriet behöver laddas kommer enheten att visa det med en orange LED, när du ser den lysa behöver enhetens batteri laddas. Laddning tar ett par timmar och under den tiden lyser led-en konstant. När enheten har tillräckligt med laddning för att starta upp kommer den att göra det, men låt laddaren sitta i tills batteriet är fullt laddat. I ditt konto på mydevices.cloud kan du se aktuell laddningsnivå. Här kan du även sätta upp en epostavisering när batteriet behöver laddas.
Steg 4: Montera ihop
Montera allt i omvänd ordning. Se till att alla kablar rör sig fritt och inte fastnar mellan plastdelarna. Montera de fyra Phillipsskruvarna som medföljer i leveransen från enhetens undersida.

Fyra skruvar

Steg 5: Anslut till plattformen
På enhetens undersida finns en QR-kod, scanna den med din mobiltelefon och du kommer direkt till aktiveringen av plattformen.

scanna label

  • Nätaggregat AKKR8

    Nätaggregat AKKR8

    Nätaggregat till AKKR8 anpassat för sensorn, den är CE-märkt och elsäkerhetstestad med detta nätaggregat. För anslutning till enhetens skruvplint. En originalprodukt från AKKR8.
    395,00kr Ex.moms

Om du har ytterligare frågor, kontakta vår support:

Till vårt supportformulär

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök