skip to Main Content

Det är många saker man skall tänka på för att få en optimalt uppkopplad produkt som fungerar i mobilnäten år ut och år in utan problem. Faktorer som SIM-kort, säkerhet, stabil uppkoppling, täckning, roaming till andra länder. Att etablera en kontakt med en operatör och få tag i rätt person snabbt, är inte heller alltid det lättaste.

SIM-kort med Global roaming

För att sänka ribban för dig som vill komma igång med uppkoppling så erbjuder vi i samarbete med Telenor Connexion SIM-kort med färdiga bundlingar skräddarsydda för våra gateways, modem och routrar. Dessa SIM-kort ger dig tillgång till väletablerade mobilnätverk över hela världen. Stabila nätverk avsedda för professionella applikationer i tillämpningar som erbjuder stabilitet och säkerhet. Beroende på dina behov kan du använda dessa SIM-kort för 2G, 3G eller 4G samt LTE CAT-M1. Tillgången till nätverken kan skilja mellan länder, för exakt information se Telenor Connexions hemsida.

För att enkelt komma igång med IoT eller M2M med global roaming erbjuder vi attraktiva bundlingar som gör att du snabbt kan koppla upp. På AWS-marketplace beställer du någon av de tillgängliga paketen och på ett par dagar får du ut SIM-kort med posten laddade med den valda datamängden, SMS (per SIM-kort) och fri tillgång till Telenor Connexions Connectivity Management-plattform via webb- och API-gränssnitt.

Robust anslutning till viktiga processer

Robust hårdvara kräver robusta anslutningar. Med SIM-kort från Telenor Connexion har du en förbindelse avsedd för krävande tillämpningar.

Din utrustning

Bra
täckning

Robust
uppkopplad

Debiteras månadsvis så länge du önskar
Detta är en prenumerationsbaserad tjänst (månadsavgift) och SIM-korten laddas om med den valda planen i början av varje månad tills prenumerationen sägs upp. SIM-korten levereras av Telenor Connexion, de ansvarar för support till dig och det är de som kommer att fakturera tjänsten. Vi tycker att detta är ett enkelt och snabbt sätt att komma igång med uppkoppling i världsklass, en tjänst från en av de ledande operatörerna inom proffssegmentet.
SMALL
$8

5 st SIM-kort
5 MB/SIM/mån*
Delad trafikmängd
SMS debiteras separat**

MEDIUM
$16

5 st SIM-kort
100 MB/SIM/mån*
Delad trafikmängd
SMS debiteras separat**

LARGE
$12

1 st SIM-kort
2 GB/SIM/mån*
Delad trafikmängd
SMS debiteras separat**

*SMS: 0,51 USD/SMS
**Data: 0,23 USD/MB (användning utöver datamängd)

Enkelt igång med IoT

Med hjälp av SIM-korten från Telenor Connexion kommer du snabbt igång med din hårdvara.

Enkel utrullning

Omedelbart uppkopplad

Support dygnet runt*

*Support för uppkopplingen tillhandahålls av Telenor Connexion.
Hårdvara från Induo omfattas inte av detta supportåtagande.

Exempel på hårdvara
Dessa produkter är tre vanliga val att använda med dessa SIM-kort. Om du har andra behov, så chatta med vår kundtjänst om ditt behov eller kontakta oss.
 • Teltonika RUT240

  Teltonika RUT240

  Teltonika RUT240 är en 4G-router med grundläggande egenskaper. Routern hanterar säker uppkoppling via VPN. Den är kompakt och har en WAN-port och en LAN-port. En kompakt router som kan...
  1 478,00kr Ex.moms
 • Teltonika RUT950

  Teltonika RUT950

  Teltonika RUT950 är en snabb och robust router med inbyggd switch. Dubbla SIM-platser, wifi och en rad funktioner för att säkerställa att routern är online. Teltonika RUT950 är en...
  1 898,00kr Ex.moms
  Tjänster med mervärden

  Du får en leverans med avtalat antal SIM-kort (triple SIM), där varje SIM levereras med en fördefinierad mängd data/månad, efter eget val. Men det stoppar inte med några SIM-kort, du får full tillgång till API-stöd, en plattform för att kunna hantera SIM-kort med mera. Här är ett urval av vad som ingår som standard.

  APN

  Testtjänsten inkluderar tillgång till Telenor Connexions APN för snabb och pålitlig access till internet. Telenor Connexions APN så kallade APN (internet.cxn) måste definieras i router, gateway, modem eller sensor om inte enheten hittar det själv, detta är olika från hårdvara till hårdvara men extremt enkelt att lägga in.

  Serviceportal

  Du får full åtkomst till serviceportalen där du kan hantera dina SIM-kort och övervaka användningen. Serviceportalen är en webbaserad miljö där du kan hantera, övervaka, definiera triggers och spärrar för dina SIM-kort och utvärdera trafikmängder för varje individuellt SIM-kort.

  Triggers

  För att ha kontroll över din data- och SMS-användning kan du konfigurera ”triggers” för att få ett e-postmeddelande när användning av exempelvis datamängd passerar en viss gräns.

  SMS

  Testtjänsten inkluderar inga SMS utan dessa tillkommer som pay as you go. SMS kan skickas både till eller från enheten som MO eller MT-SMS. Observera att SMS som skickas från en IoT-enhet till en annan IoT-enhet inte stöds.

  API

  I erbjudandet ingår ett API som gör det möjligt för er att automatisera mera. Ni kan hämta de viktigaste funktionerna till er egen miljö. API-stödet gör det möjligt att hantera, kontrollera och övervaka SIM-korten från ett externt system.

  Support

  Högt rankad operativ support 24/7/365 med tillgång till unika nätverksanalyser och felsökningsverktyg. Telenor Connexion tillhandahåller support via e-post som ställs till support@telenorconnexion.com.

  Erbjudandet vänder sig endast till företagskunder.
  Induos logo
  Induo AB
  08-659 43 00

  www.induo.com
  info@induo.com

  Mer information:

  Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

  * Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

  Läs mer om:

  Leverantörer
  Produkter

  Socialt:

  Följ oss i sociala medier:

  linkedinfacebooktwitteryoutube

  Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

  Back To Top
  Sök