skip to Main Content
Vi har inte bara ett brett utbud av produkter som kommunicerar via GSM, 3G och 4G, vi har även ett brett utbud av beprövade tillbehör som passar dessa produkter.

Antenner för pålitlig kommunikation från GSM till 4G

Ett system är aldrig bättre än sin svagaste länk heter det ju. Därför råder vi dig att inte göra avkall vid val av antenn.

Det finns många antenner på marknaden och vår ambition är att erbjuda antenner som håller i många år. Detta säkerställer vi bland annat genom att bara använda ett begränsat urval av antennleverantörer som delar vår syn på kvalitet. Samtliga antenner i vårt utbud kommer från etablerade leverantörer med beprövade produkter. Vi hjälper dig självklart att välja en antenn efter dina önskemål, vi har kanske branschens största erfarenhet av uppkoppling av maskiner via mobilnäten. Tycker du att det här med antenner är en djungel? Ladda ned vår kostnadsfria guide om antenner!

Urval av antenner

Utbildningsmaterial om antenner

Det här är 32 teknikladdade sidor för dig som vill veta mer om antenner och antennlära. (Vi kommer inte att använda din epost för reklamutskick.)*obligatoriska fält

Induo AB kommer att använda den information du tillhandahåller via detta formulär för att skicka ut den begärda informationen, vi kommer att använda den för att skicka dig uppdateringar av innehållet när nytt innehåll presenteras. Du kan när som helst ändra dig genom att klicka på unsubscribe-länken i sidfoten till ett e-mail du mottar från oss, eller genom att skicka ett mail till sales@induo.com. Vi behandlar din information med respekt och i enlighet med vår sekretesspraxis. Genom att lämna din epostadress godkänner du att vi behandlar din information i enlighet med dessa villkor.

Antenner för 3G/4G

Installera en robust antennNär det gäller antenner för mobilnäten har vi satsat på kvalitetslösningar som fungerar i alla lägen. Vi erbjuder allt från enkla sprötantenner och rundstrålande antenner till kraftfulla riktantenner. Antenner som är testade och bevisat beprövade.

Antenner

Antenner för Net1

Antenner för net1Robusta Net1 antenner i olika utföranden, rundstrålande och riktantenner -ett komplett utbud för av antenner för alla typer av behov och applikationer med Net1 routrar och Net1 modem.

Net1 antenner

Antennkablar

Antennkabel för radiomodem, router, 3g, gsm, 4gEn antennkabel skall dämpa så litet som möjligt och fungera år ut och år in utan att åldras och försämras. Vi har lång erfarenhet av antennkablar och vad som verkligen krävs av antennkablar i verkligheten.

Antennkablar

Övergångar antennkablar

Adapter för antennkontaktI vårt breda sortiment av antennadapters och övergångar finns kontakter för FME, N, TNC och SMA.

Adapters och övergångar

IP65 klassad normkapsling

IP65 kapsling 8-modulerEn 12 modulers IP65 kapsling för ESIM264/364, TWCT22 samt ESIM110/120/251/252. Kapslingen kan beställas med nätaggregat, backupbatteri, relä och kontaktor.

Normkapsling

IP65 apparatskåp/kapsling

Kapsling IP65IP65 klassat apparatskåp som är låsbart och har en montageplåt i botten. Prisvärt, rymligt skåp för allt från GSM larm till 4G router.

Vattentät kapsling

Vattentät routerkapsling

Routerkapsling för Teltonika routrarVattentät kapsling för 3G och 4G routrar från Teltonika, komplett låsbar kapsling med batteribackup som tillval, rymmer router och antenner!

Routerkapsling

USB-kabel GSM-larm osv

USB kabel rakUSB-kablage för till exempel programmering av Eldes GSM-larm/SMS-styrning. I rakt och vinklat utförande.

USB-kablar

Datakabel GSM modem

Maestro GSM modem datakabelKablar till Maestro GSM och 3G modem samt Indunium GSM-modem. Kvalitetskablage i olika utföranden till våra storsäljare.

Seriell kabel

Kontaktor för DIN-skena

Kontaktor 230 VACKontaktor i 24 VDC och 230 VAC utförande, kompakt, pålitlig och kraftfull kontaktor/trefasrelä.

Kontaktor för DIN-skena

Relä

Interfacerelä 24 VEnfasrelä för styrning av 16A/250VAC. För montering på DIN-skena eller i normkapsling.

Relä för normkapsling

Nätdel Maestro GSM/3G-modem

Nätdel till GSM-modemNätaggregat framtaget för Maestro GSM modem och 3G modem med förmonterad Molex-kontakt.

Nätdel modem

Nätadapter, strömadapter 12 VDC

Prisvärd nätdelNätaggregat för 12 VDC/1A som ansluts direkt till vägguttaget. Med 1,5 meter kabel och olika kontaktalternativ.

Nätaggregat

Nätaggregat för DIN-skena

Nätaggregat för DIN-skenaIndustriella nätaggregat för montering i normkapsling eller på DIN-skena. Ett pålitligt sätt att strömförsörja sina enheter med 24VDC.

Industriella nätaggregat

Batteribackup GSM- och SMS-larm

Backupbatteri GSM-sändareMindre batteribackup, främst avsedd för GSM/3G-produkter. Laddas med ordinarie nätdel och om strömmen går aktiveras en larmutgång.

Batteribackup GSM-larm

Back-upbatteri, larmbatteri

BackupbatterierBackupbatterier för 12 V-system, tre olika storlekar för användning med ESIM264/ESIM364.

Backupbatteri

GSM-larm tillbehör ELDES

Larmtillbehör Eldes ESIM364Tillbehör till GSM-larm ESIM264 och ESIM364. Sirener, magnetkontakter, IR-detektor, knappsats och rökdetektor.

Larmtillbehör

Temperaturgivare 1-wire

Temperaturgivare för ESIM364, ESIM4, ESIM022 med flera. För enkel mätning av temperatur inomhus, utomhus och i vätskor.

Temperaturgivare

M2M-abonnemang och kontantkort

Abonnemang och kontantkort m2mAbonnemang och kontantkort med eller utan fast IP-adress. Vi samarbetar med Net1, AddSecure, Telenor och Telia.

SIM-kort

Mjukvaror till våra produkter

MjukvarorTillsammans med våra tillverkare erbjuder vi en rad olika mjukvarulösningar som används för allt från styrning av produkter till övervakning av stora och komplexa nätverk. Gemensam nämnare för de lösningar vi erbjuder är att de är konkurrenskraftiga och ger produkten ett mervärde.

Mjukvara

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök