skip to Main Content

Det här är ett blogginlägg som publicerat den första april hade fått dig att avfärda det som ett aprilskämt. Med ett säkert avstånd från stora skojaredagen kan vi nu berätta om AT&Ts nya giv: trådlösa hundhalsband för mobilnäten.

AT&T har tillkännagivit ett samarbete med Apisphere runt positionering av hundar via mobilnäten. Halsbandet bygger på GPS positionering och överföring via mobilnätet. Ägaren kan ange vilka områden hunden får röra sig inom (geo-fencing) och får ett meddelande om den avviker från det området. I det läget skall man via mobiltelefon eller dator kunna se exakt var hunden befinner sig. Halsbandet skall även kunna skicka SMS, mail och ”ljud och bildmeddelanden” (MMS?) vid valfria intervaller.

Halsbandet skall vara så pass litet och lätt att hunden knappt skall märka att den bär det.

Många branschbedömare menar att detta är ett avstamp för implementation av befintlig teknik i nya affärsområden som hemanvändare utgör. Med tanke på hur många hundägare som säkert vill ha koll på sina husdjur kan man anta att produkten blir en succé och ett verktyg som underlättar för många människor när det släpps senare i år.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök