skip to Main Content

Det skall vara lätt att komma igång

Naturligtvis kan inte alla vara experter på allt. Vi är experter på kommunikation. Därför har vi plockat ihop olika paketlösningar som vi vet fungerar. Vårt team har över 100 års erfarenhet av kommunikation. Vi har ansvarat för 100 000-tals enheter som skeppats över hela världen. Baserat på det, har vi satt ihop olika paket som du kan känna dig trygg med.

Färdiga routerpaket

Våra routerpaket bygger på beprövade komponenter. De ger en stabil uppkoppling via mobilnäten och erbjuder en snabb och enkel installation. Våra routerpaket baseras på robust hårdvara, anpassade för svenskt klimat. Vi jobbar med hårdvara tillverkad och utvecklad i EU för att minimera transporter och erbjuda en kvalitet som håller i många, många år. Paketen är superenkla att installera och innehåller allt du behöver för att komma igång.

Routerpaket

Kompletta paket med 4G router

Du får följande:

  Beprövad hårdvara
Tillverkat i Europa
Instruktioner på svenska

Industriella IoT-paket

Tänk innanför boxen

Många industriella produkter placeras i miljöer där det behövs ett rejält skydd mot väder, vind och yttre påfrestningar. För att spara värdefull tid för dig som behöver en robust kapslad router eller gateway har vi tagit fram en serie snabbinstallerade industriella kapslingar som passar flera olika routermodeller. Kapslingarna är robusta och vattentäta, de är tillverkade av robusta material som ger ett bra skydd och är både täta och slagtåliga. Kapslingarna har inbyggda antenner för mobilnät och WiFi och ger därför ett diskret intryck samtidigt som det inte finns några utstickande delar som kan ta skada. Kapslingen rymmer också ett industriellt nätaggregat och en DIN-skena för montering av kommunikationslösningen (router, modem, etc), fäste för router medföljer i paketet. I botten av kapslingarna finns genomföringar för upp till fyra nätverkskablar eller liknande. Allt samman ger en snabbare väg för att komma igång.

Paketerad IoT

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök