skip to Main Content
Manualer och steg-för-steg instruktioner i all ära, vi på Induo vill med våra instruktionsvideos erbjuda mer av våra kunskaper på ett lättillgängligt sätt. I utförliga steg för steg instruktioner visar vi hur man kommer igång med våra produkter, vilka inställningar som kan göras och vad som är bra att tänka på.

Se allt på YouTube

Samtliga våra klipp hämtas från vår YouTube kanal som innehåller hundratals instruktionsvideos och produktpresentationer. Här nedan hittar du de mest efterfrågade filmerna, under respektive produkt hittar du närmare instruktioner för varje film.

Snabbguider i videoformat

Komigång med EN-2000

EN2000 utan wifiVi går igenom hur EN-2000 fungerar och hur du gör grundinställningar av routern.

Komigång med EN-2000

Komigång med Encloud

Encore EncloudVi går igenom hur övervaknings- och konfigurationsprogrammet Encloud är uppbyggt och hur du kan konfigurera olika saker i programmet.

Komigång med Encloud

Komigång med Conels routrar

SmartFlex RoutrarVi går igenom grundkonfiguration av Conel B+B SmartWorx routrar, filmen fokuserar på hur du går till väga för att grundinställa din router.

Komigång med Conel

Uppdatera firmware

Conel LR77 v2 BG/FGUppdatera firmware i Conel och B+B SmartWorx routrar är något vi varmt rekommenderar, så här gör du för att uppdatera firmware i din router, vi går igenom steg för steg hur du uppdaterar till senaste mjukvaruversion.

Uppdatera firmware

LR77v2 ruggad router

Installera user module

User modules för Conel B+B SmartWorx routrar ger en rad olika funktioner som ofta är helt kostnadsfria. Dessa användarmoduler är lätta att installera med hjälp av en webläsare.

User modules

Conel LR77 v2 Libratum

Stabilare uppkoppling

Lär dig mer om hur du kan maximera din uppkoppling med våra routrar från Advantech B+B SmartWorx. Vi går igenom några enkla tips för att din uppkoppling ska vara så stabil som möjligt.

Stabilare uppkoppling

RUT950

teltonika rut950 nätverksportarLär dig mer om RUT950s egenskaper, hur man konfigurerar den och hur dess menyer ser ut. Lär dig mer om vanliga tillbehör till routern och inte minst djupdyker vi i alla dess egenskaper.

Teltonika RUT950

RUT240

Två nätverksportar RUT240RUT240 är en enklare metallkapslad router från Teltonika. I filmen går vi igenom vad som ingår i paketet, hur routern konfigureras och inte minst vad som är passande tillbehör.

Teltonika RUT240

RUTX11

teltonika rutx11 routerVi går igenom RUTX11 från Teltonika och hur du med hjälp av din webläsare och dator kan konfigurera routern. Komigång snabbt och enkelt!

Teltonika RUTX11

RUTX09

Teltonika rutx09 nätverksportarRUTX09 är en metallkapslad router från Teltonika. I filmen går vi igenom uppbyggnad och på slutet konfiguration av RUTX09 router. Lär dig mer och se hur du enklast kommer igång.

Teltonika RUTX09

Grundkonfiguration

teltonika rut950Vi går igenom hur du grundkonfigurerar RUT900/RUT950/RUT955 routrarna från Teltonika med hjälp av din webläsare och dator. Komigång snabbt och enkelt!

Teltonika routrar

Dubbla SIM-kort

Routrar från TeltonikaKonfigurera din Teltonika router för att använda den med dubbla SIM-kort. Konfigurera RUT900, RUT955 eller RUT950 för att automatiskt byta operatör vid olika driftsförhållanden.

Dubbla SIM-kort

Uppdatera firmware

Teltonika RUT955 routerUppgradera din Teltonika RUT900, RUT955 eller RUT950 router med senaste firmware, vi går igenom stegen för att uppdatera till senaste firmware.

Uppdatera firmware

GSM-styrning och larm

ESIM252 presentation

Lär dig mer om ESIM252 och hur du konfigurerar enheten via SMS för att snabbt komma igång.

ESIM252

ESIM364 gsm larm och sms-styrning

ESIM-364 presentation

Produktpresentation av ESIM364 med genomgång av de viktigaste funktionerna, egenskaperna och tillbehören.

ESIM364

ESIM251 och ESIM364

Konfigurera via GPRS

Om man behöver göra ändringar på distans i ESIM-produkter så kan GPRS vara ett alternativt sätt att koppla upp sig.

ESIM konfiguration

Styr relä via GSM som sms eller samtal

ESIM320

Styr grindar, bommar och portar. Med ESIM320 kan hundratals användare ges behörighet att öppna via samtal, sms eller app.

ESIM320

SATEL-LP Översikt

System för trådlös I/OGenomgång av SATEL-LPs hårdvarukonstruktion, hur systemet byggs upp och hur det skall installeras.

SATEL-LP konstruktion

SATEL-LP Programmering

Radiomodem SATEL-LP-24SATEL-LP är superenkelt att programmera utan dator eller programmeringsverktyg, i vår video sätter vi upp ett enkelt punkt till punkt system med I/O-överföring.

SATEL-LP programmering

SATELLAR 10 W-version

10w radiomodem med ethernetSATELLAR radiomodem finns i en 10 W version. En högeffektradio kan ersätta den ordinarie radiodelen som är på 1 W.

SATELLAR 10 W

SATELLINE-EASy programmering

SATELLINE-EASy 869 MHz utan displayKom igång med SATELLINE-EASy-familjen lär dig hur du gör för att programmera radiomodemets grundegenskaper.

EASy Programmering

SATELLINE-3AS NMS

SATEL NMS

SATELs NMS-program är ett kompetent mjukvaruverktyg för nätövervakning till radiomodemsnät. NMS fungerar med SATELs SATELLINE-radiomodem med NMS, i vår översikt i fyra delar berättar vi mer och kopplar även upp ett NMS-system.

SATEL NMS

SATELLAR mekaniska aspekter

Ethernetradiomodem SATELLAR-2DSRadiomodemet SATELLAR har en avancerad mjukvara och en imponerande funktion. Vi presenterar den mekaniska uppbyggnaden av SATELLAR närmare, vilka anslutningar som finns på radiomodemet samt hur det monteras.

SATELLAR Mekanik

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök