skip to Main Content

Bloggat om kommunikation

I vår blogg delar vi med oss om av vad som händer inom kommunikation, vi skriver om såväl radionät som 4G, antennteknik, fjärrstyrning, larm och nätverk. Vi djupdyker i 5G och Internet och Things. Håll dig uppdaterad med det senaste inom trådlöst.

Bloggat om kommunikation

I vår blogg delar vi med oss om av vad som händer inom kommunikation, vi skriver om såväl radionät som 4G, antennteknik, fjärrstyrning, larm och nätverk. Vi djupdyker i 5G och Internet och Things. Håll dig uppdaterad med det senaste inom trådlöst.
19sep 23
Cybersäker

NIS2 -för ökad motståndskraft mot cyberhot

NIS2 är ett nytt direktiv som införs under 2024, den reglerar framförallt cybersäkerhetsklassificeringar för EU-företag. Vilka branscher som påverkas, och vilka krav som ställs? Läs mer om NIS2 idag.
Läs mer
18sep 23
Lte Band

LTE-band i Sverige

LTE delas in i olika band med beteckningar som LTE-band 3, Band 7 och så vidare. Vi förklarar vad dessa namn kommer från och varför du behöver veta om det!
Läs mer
12sep 23
5g Vs Wifi

Är wifi mer miljövänligt än 5G

Denna artikel granskar en av de hetaste frågorna i den digitala tidsåldern: Är Wi-Fi bättre för miljön än privat 5G? Läs mer i vår analys som hjälper dig att förstå vilken teknologi som är mest fördelaktig ur ett miljöperspektiv.
Läs mer
11sep 23
Mimo Antenner

Vad är MIMO?

MIMO är en förutsättning för att få hög hastighet med 4G- och 5G-modem och routrar. Lär dig mer om vad MIMO-antenn innebär och hur du installerar antennen rätt för bästa hastighet!
Läs mer
07sep 23
Modem Eller Router

Router eller modem?

Routrar och modem är två av de vanligaste komponenterna i ett nätverk. I vårt sortiment har vi modem som radiomodem och 4G modem samt routrar som radioroutrar och 5G routrar, så vad är skillnaden mellan modem och router?
Läs mer
06sep 23
Luftkvalitet

TVOC -vikten av rätt luftkvalitet

Luften vi andras är liksom vattnet vi dricker viktig. TVOC är en parameter för att mäta luftkvalitet. I vår guide berättar vi om skillnaderna mellan VOC och TVOC och vilka värden som är okej.
Läs mer
04sep 23
Installera Privat 5g

Hur bygger man ett privat 5G-nät?

Utforska privata 5G-näts fördelar över WiFi-nät. Lär dig om 5G:s bättre räckvidd, inbyggda säkerhet och smidiga mobilitet. En djupdykning för både teknikintresserade och beslutsfattare.
Läs mer
01sep 23
Privat-5g

Privata nätverk för 5G-en av årets hetaste trender

5G-tekniken förändrar spelplanen och ökar Sveriges konkurrenskraft. 5G:s potential utomhus är tydlig, men en verkligt spännande marknad återfinns inomhus. Med privata 5G-nät luckras gamla gränser upp vilket driver ny innovation.
Läs mer
22aug 23
M2M-router

Mobilt bredband för M2M?

Mobilt Bredband är helt enkelt bredband som kopplar upp sig via mobilnäten, men kan man använda mobilnäten för M2M? Absolut, lär dig mer om hur du kopplar upp maskiner via mobilnäten!
Läs mer
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök