skip to Main Content

Bloggat om kommunikation

I vår blogg delar vi med oss om av vad som händer inom kommunikation, vi skriver om såväl radionät som 4G, antennteknik, fjärrstyrning, larm och nätverk. Vi djupdyker i 5G och Internet och Things. Håll dig uppdaterad med det senaste inom trådlöst.

Bloggat om kommunikation

I vår blogg delar vi med oss om av vad som händer inom kommunikation, vi skriver om såväl radionät som 4G, antennteknik, fjärrstyrning, larm och nätverk. Vi djupdyker i 5G och Internet och Things. Håll dig uppdaterad med det senaste inom trådlöst.
23aug 22
Iot Klimatpåverkan

Kan IoT påverka klimatet?

IoT är en viktig komponent när nya produkter, lösningar och affärsmodeller skapas. Allting blir mer och mer uppkopplat i vår omvärld. Vi ser innovatörer som presenterar nya innovationer. Produktutvecklare som lanserar nya, unika och innovativa produkter, den ena efter den andra. Så kan IoT hjälpa oss att göra världen till en bättre plats?
Läs mer
08aug 22

Nya regler för kontantkort

Nu införs nya regler för kontantkort med två viktiga stoppdatum. De nya kraven på registrering av kontantkort gäller så klart alla typer av kort. Oavsett om de sitter i en mobiltelefon, en router eller en IoT-enhet.
Läs mer
06jul 22
Esim

eUICC eller eSIM?

Många förväxlar eSIM och eUICC. eUICC ger dig flexibilitet att byta operatör utan att byta SIM medan eSIM är en komponent som får dig att slippa traditionella SIM. Lär dig alla skillnader här!
Läs mer
05jul 22
Affärsmöjlighet

IoT-resans första steg

Många IoT-projekt startar utan förankring i affärsnytta. Det gör att många projekt inte går i mål, utan avbryts i förtid. IoT-projekt kan bara lyckas om de löser något för företaget eller dess kunder. Här är de tio första stegen du bör ta på din IoT-resa.
Läs mer
22jun 22
Inbyggda Sensorer

Att mäta inomhustemperatur och luftfuktighet

När det gäller inomhusklimat så påverkas vi av luftfuktighet, temperatur och en rad andra faktorer. I den här guiden skall vi fokusera på hur du kan mäta temperatur och luftfuktighet med vårt Klimatpaket Mini.
Läs mer
09jun 22

Induo ansluter sig till European Technology Chamber

Induo AB ansluter sig till EU Tech Chamber, en organisation som möjliggör för europeiska företag att samverka runt användning av teknik till gagn för Europa och mänskligheten. EUTEC Chamber har tre huvudmål: hållbarhet, tillväxt och konkurrenskraft. Detta är tre värden som harmoniserar med Induos målsättning och syn på hållbar utveckling.
Läs mer
02jun 22
Driftlarm En Guide

Fyra steg för att hitta rätt driftslarm

Driftslarm minskar kostnader för följdskador vid driftstörningar och minimerar avbrott genom att snabbt skicka larm till jourpersonal, här är fyra frågor du bör ställa när du letar efter ett nytt driftslarm!
Läs mer
09maj 22
5 NSA Vs SA

5G NSA eller 5G SA?

5G näten kan bygga på 5G NSA eller 5G SA. Att välja rätt hårdvarustöd är viktigt för att långsiktigt ha en stabil och robust uppkoppling. Så hur skall man tänka när man väljer hårdvara utifrån dessa två alternativ?
Läs mer
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök