skip to Main Content

Kom igång

Vi arbetar för att det skall vara lätt att komma igång med de produkter du hittar i vårt sortiment. Därför tar vi löpande fram såväl steg-för-steg instruktioner som videoinstruktioner.

Kom igång snabbare och enklare

Målet är att du genom våra steg för steg instruktioner skall kunna bekanta dig med våra produkter innan köp likaväl som lättare komma igång med våra lösningar efter att du fått din leverans.

Teltonika RUT950

Komigång med RUT950Kom igång med RUT950-serien från Teltonika. Vi går igenom installation av SIM-kort samt grundkonfiguration av routern.

Komigång RUT950

Teltonika RUT240

RUT240 kom igångKom igång med RUT240 router från Teltonika. Vi går igenom hur du konfigurerar din dator, router och ansluter trådlöst.

Komigång RUT240

Teltonika RUT955

Komigång med RUT955Kom igång med RUT955 router från Teltonika. Vi går igenom hur du ansluter SIM-kort, konfigurerar dator, router och ansluter trådlöst.

Komigång RUT955

Teltonika RUTX11

Komigång med RUTX09Kom igång med RUTX09/RUTX11 router från Teltonika. Vi går igenom hur du ansluter SIM-kort, konfigurerar dator, router och ansluter trådlöst.

Komigång RUTX11

Kom igång Advantech router

Conel LR77 v2 BG/FGKomigång med Advantech routrar och konfigurera routern. Routern hette tidigare Conel och BB SmartWorx men oavsett vilken modell av router du har så ser de första stegen identiska ut.

Komigång Conel

Komigång med EN-2000

en2000 kom-igångKom igång med EN-2000 router från Encore Networks. Vi går igenom hur du konfigurerar din dator, router och ställer in routern för din operatör.

EN-2000 quick start

Konfiguation Maestro 100 GSM-modem

Maestro M100 2gKonfiguration av Maestro 100 och Maestro Heritage, kom igång med Maestro GSM-modem.

Konfiguration Maestro

Uppdatera firmare Maestro 111

maestro 110 GSM-modemDenna guide är skriven för dig som vill uppdatera Maestro M111 till en mjukvaruversion som kan låsa hastighet och paritet.

Mjukvara Maestro

Fyll på datamängd

Fyll på datamängd automatisktOm du ofta råkar ut för att din datamängd tar slut kan Conel-routern automatiskt skicka påfyllnings-SMS åt dig! Med hjälp av ett script går detta lätt att automatisera.

Fyll på datamängd i router

I/O-port GSM modem

Maestro M100 3GMaestro M100 2G har en I/O-port som kan konfigureras som analog eller digital ingång eller digital utgång. Funktionen styrs av hur modemet ställs in.

I/O-port Maestro

Konfiguration av ESIM252

komigång med esim252Den kompletta guiden till att komma igång med ESIM252 -laddat med bra tips om allt från inkoppling till felsökning och konfiguration.

Komigång med ESIM252

Konfiguration av ESIM320

komigång med esim320Den kompletta guiden till ESIM320 -tips om allt från inkoppling till felsökning och konfiguration samt hur du sätter upp appen för Eldes Cloud Service.

Komigång med ESIM320

Spara configfil Eldes

Koppla reläer till ESIM251De allra flesta av produkterna från Eldes kan konfigureras via ett konfigurationsprogram, behöver du support kan du skicka en cfg-fil till oss, gör så här!

Configfil ESIM

Uppdatera firmware ESIM

ESIM364 gsm larm och sms-styrningSteg för steg instruktion hur du uppgraderar din ESIM364 med ny firmwareversion.

Firmware ESIM

Reläinkoppling ESIM252

Koppla reläer till ESIM251ESIM252 kan styra laster på upp till 1A vid 24 VDC, vill du styra större laster måste du komplettera med ett relä.

Reläinkoppling ESIM252

Reläinkoppling ESIM120/ESIM320

Styr relä via GSM som sms eller samtalESIM120 och ESIM320 är produkter som används för fjärrstyrning av grindar och bommar. ESIM120 och ESIM320 behöver ibland kompletteras med ett externt relä, så här går du tillväga för att koppla in ett relä till enheten.

Relä till ESIM120/320

Reläinkoppling ESIM-264 och ESIM-364

ESIM364 gsm larm och sms-styrningKoppla in externa reläer till ESIM364 för styrning av större laster via SMS, app eller web.

Reläinkoppling ESIM

Konfiguration av Eldes ESIM364

Komigång med ESIMAtt komma igång med ESIM-produkterna är egentligen ganska enkelt, det behövs för de flesta av dessa produkter endast fem SMS för att komma igång.

Komigång ESIM

I/O via ethernet med ELAN3

Styr och övervaka I/O via ethernetELAN3 gör det möjligt att styra I/O via ethernet. I vårt exempel visar vi hur du kommer igång med ELAN3 och kopplar in ett externt relä för att styra en större last.

Komigång ELAN3

Komigång med Wzzard

Wzzrd nodKom igång med Wzzard-sensornoder och verifiera att noderna kopplar upp sig mot din Gateway innan du skickar data via MQTT.

Kom igång med Wzzard

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök