skip to Main Content

Alla vill ha full täckningEnligt en färsk undersökning från Visma upplever två tredjedelar av småföretagare att dålig mobiltäckning är ett hinder för deras företag.

− Många småföretagare är i dag helt beroende av att vara tillgängliga på mobiltelefonen. Därför är det allvarligt att så många fortfarande dras med dålig täckning, säger Rolf Dahlberg, vd för Visma Spcs.

Företaget frågade 1 200 företrädare för mindre företag runt om i landet svarade på frågan ”Hindrar dålig mobiltäckning dig i ditt företagande?”. 68,8 procent svarade ja, medan 31,2 procent svarade nej. Om dessa siffror omsätts till en nationell nivå så innebär det att verksamheten påverkas för ungefär 300 000 företagare i Sverige. Då mobilen är den primära och kanske enda telefonen hos företagaren kan det finnas risker för att villkoren för småföretagare påverkas om inte förutsättningarna förbättras.

Samtal eller mobilt bredband?

Som du kanske vet så erbjuder vi via Induo Home lösningar för dålig täckning för samtal och mobilt bredband. Och om du nu är en av de 300 000 företagare som behöver förstärka signalen inomhus kan det vara värt att tänka till innan du beställer. Ta reda på om du behöver ha en 3G eller GSM-förstärkare, delvis beror detta på vad din operatör erbjuder på den plats där du skall installera enheten.

Om ditt företag ligger långt ut på landsbygden skall du kanske överväga att skippa 3G och satsa på GSM. Detta innebär då att du missar möjligheten till snabbt mobilt bredband, men det innebär istället att du får en bättre talkvalitet, ibland kan man helt enkelt behöva prioritera. Vill du vara helt säker på tillgång till både GSM och 3G, ja då lär du behöva installera dubbla boosters.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök