skip to Main Content

QuMax front kapsling

Nu lanserar vi en uppsättning mycket innovativa kapslingar utvecklade och tillverkade av QuWireless. QuWireless skräddarsydda kapslingar baseras på en standardiserad 4G-router (finns för alla modeller från Teltonika) som monteras så att säga i antennen. Kapslingen rymmer alltså allt som du behöver för uppkoppling. Kapslingarna utvecklas och tillverkas i EU.

Kraftfull lösning från QuWireless

QuWireless koncept kan användas i en rad situationer, det kan handla om allt från en industri som vill ha en smidig, tålig och kraftfull lösning till en småföretagare som söker en lösning till hemmakontoret. I dagsläget används produkterna i en rad olika situationer som fartyg, industriell automation och fastighetsautomation samt publika hotpots och tillfälliga event.
antenn och router allt-i-ett

Två kompakta modeller med möjligheter

Kapslingen, lanseras i två grundmodeller och sedan finns varianter för alla routrar från Teltonika. Beroende på vilken modell av router som skall användas så ryms förutom 4G-antennen en wifi-antenn, en bluetooth-antenn och en GPS-antenn beroende på modell. Kapslingarna är IP67-klassade och därmed både vatten- och dammtät.

Rundstrålande modell -QuSpot

Den rundstrålande modellen kallas QuSpot och finns för en rad olika routrar, nedan ser du modellen för RUTX09.

quspot rutx09 sprängskiss

Med riktantenn -QuMax

Det finns även en modell med riktantenn för 4G-antennen, QuMax, som även har rundstrålande antenner för wifi mm beroende på routermodell, nedan visas modellen för RUT950.
qumax rut950 sprängskiss
Vi vet att många söker ett så enkelt sätt som möjligt att installera våra produkter. Tack vare de fantastiska kapslingarna från QuWireless som rymmer router, spänningsmatning och antenn, allt i ett, så finns nu äntligen en enkel kapsling som binder samman allt du behöver för att enkelt integrera trådlös uppkoppling via mobilnäten.

Tack vare möjligheten att spänningsmata via Power over Ethernet möjliggörs en enkel installation då både data och spänning kan skickas via en enda kabel. Detta gör installationen mycket enkel.

Se alla produkter

 • QuSpot Till RUT240/RUT241

  QuSpot till RUT240/RUT241

  Robust kapsling med integrerad rundstrålande 4G-antenn samt en rundstrålande wifi-antenn, allt i en kompakt och prisvärd kapsling som även rymmer en router (Teltonika RUT240 eller RUT241). Enkel installation Vattentät...
  1 150,00kr Ex.moms
 • QuMax Till RUT240/RUT241

  QuMax till RUT240/RUT241

  Robust kapsling med integrerad 4G-riktantenn samt en rundstrålande wifi-antenn, allt i en kompakt och prisvärd kapsling som även rymmer en router (Teltonika RUT240 eller RUT241). Enkel installation Vattentät -IP67 ...
  1 328,00kr Ex.moms
 • QuSpot Till RUT950/RUT951

  QuSpot till RUT950/RUT951

  Robust kapsling med integrerad rundstrålande 4G-antenn samt en rundstrålande wifi-antenn, allt i en kompakt och prisvärd kapsling som även rymmer en router (Teltonika RUT950/RUT951). Enkel installation Vattentät -IP67 Enkel...
  1 452,00kr Ex.moms
Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök