skip to Main Content

Sociala medier är användbart för oss. Vi tyckte det var dags att förklara hur och varför vi arbetar med sociala medier. Vi ville belysa syftet med vårt arbete, vad vi delar med oss av och vad vi inte delar med oss av. Vi har funderat och diskuterat internt och externt, det ledde fram till Induos social media policy.

Vi på Induo arbetar med en aktiv närvaro inom sociala medier. Det är för oss viktigt ur framförallt två perspektiv, vi benämner dem som transparens och dialog. Vårt långsiktiga mål med vår närvaro är att utveckla Induo och vårt utbud av produkter och tjänster.

Uppmuntra till dialog

Vi arbetar uppsökande vilket innebär att vi i stor utsträckning svarar på frågor och bemöter synpunkter där de uppstår, till i bloggar och forum. Vi besvarar i viss utsträckning allmänna frågor om trådlöst som vi fångar upp på twitter i den mån vi tycker att vi kan hjälpa till. Genom dialog kan vi utvecklas och utveckla, vi kan besvara frågor, bidra med kunskap och fånga upp viktiga synpunkter om Induo. Vårt syfte är att hjälpa, klarlägga och hitta lösningar. Ibland bemöter våra medarbetare inlägg under sina egna namn, de är då tydliga med var de arbetar.

Vi kommunicerar med en öppen och positiv attityd och vi välkomnar kommentarer men raderar inlägg som kategoriseras som spam eller personangrepp.

Bidra till transparens

Ordet transparens för oss innebär att dela med oss av vår kunskap och vad som händer på Induo. Det gör vi dels genom våra bloggar som täcker både våra interna nyheter och vad som händer i branschen generellt. Vi producerar instruktionsvideos som vi publicerar på Youtube och vi direktsänder via Bambuser till under de återkommande inslagen som vi kallar Induo Live. På Flickr delar vi med oss av bilder från vår verksamhet, resor, mässor, möten och andra små och stora framsteg.

Det finns ett par saker vi avstår:

· Vi avstår negativ kritik om konkurrenter.
· Vi publicerar inte information om våra kunder utan att fråga om lov först.
· Vi röjer inte konfidentiell information om Induo, projekt eller applikationer.
· Gissningar och spekulationer avstår vi från, vi håller oss till fakta.

Vi hoppas du fått en större insikt i våra tankar runt vår närvaro på sociala medier, vi diskuterar gärna vidare, till i kommentarsfältet nedan eller på twitter.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök