skip to Main Content

Induo lanserar ett paket för I/O-överföring trådlöst över korta avstånd. I/O-paketet, kallat IO50, är lämpat för trådlös överföring av signaler på avstånd upp till 50 till 100 meter. Tack vare att paketen levereras färdigkonfigurerade kan installationstiden minimeras och anläggningens idriftsättningstid minskas.

IO50 baseras på robusta, industriklassade komponenter vilket ger en pålitlig och robust instegslösning för trådlös I/O-överföring i industriella applikationer. Paketen erbjuder anslutning av fyra stycken digitala och två stycken analoga signaler per sida. Dessutom finns en utgång för kommunikationslarm som löser ut om kommunikationen bryts. Paketen kan expanderas med fler digitala eller analoga I/O.

IO50-paketen kommunicerar på 2,4 GHz, ett fritt frekvensband där även wifi samsas. Radiomodemen kommunicerar med ett eget, proprietärt protokoll vilket innebär att de inte kan kommunicera med enheter av andra fabrikat. Räckvidden anges till 50-100 meter och går att jämföra med de avstånd man kan erhålla mellan två wifi-enheter.

I paketen ingår två radiomodem, två I/O-omvandlare samt nätaggregat, antenner och kablage.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök