skip to Main Content

En omväxlande vecka, här kommer litet ur vårt egna nyhetsflöde:

ELAN1 är en produkt som används för att ansluta I/O till ethernet. Ingångar kan fjärrövervakas och en utgång kan fjärrstyras via lokalt nätverk eller ethernet. ELAN1 kommunicerar via SNMP och har ett rekommenderat marknadspris på 995 kr. Både SecurityWorldhotel och Elektronik i Norden har skrivit om produkten som vi räknar med kan bli en storsäljare.

Trådlösa länkar, vi har dragit igång en satsning på att rapportera det senaste inom trådlöst på vår blogg, där är tanken att så gott som dagligen rapportera om läsvärda nyheter och blogginlägg från den trådlösa världen.

I veckan har vi dessutom dubblerat vårt lagerutrymme då vi ser ett ständigt ökande inflöde av beställningar, något som vi tycker är jättekul.  Vi räknade ut att vi de senaste tre åren förbrukat 7,1 kilometer packtejp, vilket är längre än sträckan från vårt kontor till Slottet.

Förra året vann vi utmärkelsen Årets Pressrum 2010 i MyNewsdesks kundtävling kategori IT/Telekom. Nu har tävlingen dragit igång igen för att utse Årets Pressrum 2011. Konkurrensen är naturligtvis stenhård och vi önskar alla som deltar lycka till.

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök