skip to Main Content

Eldes ESIM320-2G fjärrstyrning

1 528,00kr1 628,00kr Ex.moms

En perfekt lösning för grindstyrning och portöppning. ESIM320 kan styra två reläer via SMS, app eller samtal. Upp till 2000 användare kan kontrollera de två reläerna. Tre larmingångar för gränslägesindikering mm. Med väggkapsling eller för montering på DIN-skena.

Tre ingångar
Två utgångar
För grindstyrning
Levereras med antenn

Nollställ

Vi säljer endast till företag och organisationer

Vi säljer endast till företag och organisationer

Lagerstatus: Artikelnr: Inte tillgänglig Kategori: Tagg:
ESIM320-2G (tidigare ESIM120) kan styra två funktioner via samtal, sms eller genom en app (för smartphone och webläsare). ESIM320-2G har även tre statusingångar som kan användas för lägesindikering, driftslarm eller sabotagelarm. Produkten kan hantera upp till 2 000 individuella användare och används för att styra grindar, bommar eller belysning i anläggningar där användare själva skall kunna påverka en funktion från sin telefon eller surfplatta. ESIM320-2G är en enhet med bara GSM, ESIM320 har både GSM och 3G.
10-24 V
DIN-fäste
Skruvplint
Inkl.antenn
Garanti
GSM
App/SMS

GSM-relä med app.

App eldes gateEldes ESIM320-2G kan hantera upp till fem administratörsnummer vars telefonnummer ger access till administration av systemet. Till ESIM320 finns även en app för både iOS och Android. Enheten kan hantera 2000 individuella nummer, användarnummer, som ger access till att styra utgångarna. Utgångarna, som är reläutgångar, kan programmeras med en tillslagstid på 1-10 sekunder.

De tre ingångarna kan användas för att skicka driftsavvikelser, genom att ansluta givare som lägesindikering, sabotagelarm eller liknande kan enheten skicka larm via SMS. Ingången skickar SMS först efter att en inställd tid uppnåtts så om den används för lägesindikering kan administratören uppmärksammas på att en grind stått öppen för länge.

Fjärrstyrningspaket produktpresentationsfilmFjärrstyrning reläer via SMS, samtal eller app. Med upp till 2 000 användare är ESIM320-2G mycket lämplig för till exempel grindstyrning eller andra applikationer där man vill ge en eller flera användare tillgång till ett eller flera områden.

Montera enkelt i normkapsling

ESIM320-2G levereras i kapsling för DIN-skena som kan monteras i en normkapsling alternativt i en kapsling för montering på vägg. ESIM320-2G kan antingen programmeras via SMS eller från en PC med ett konfigurationsprogram lokalt eller på distans. För extra säkerhet loggas varje händelse med telefonnummer och klockslag, dessa händelser kan hämtas på distans av administratörerna genom en GPRS-uppkoppling mot enheten, alternativt kan man ansluta sig lokalt via USB.

GSM för en europeisk marknad

Enheterna drivs med 10-24 VAC eller 10-24 VDC och alla anslutningar sker via skruvplintar. Produktens utgångar klarar laster på upp till 24 VDC/1 A eller 125 VAC/0,5 A. ESIM320-2G har en inbyggd GSM modul med stöd för de vanligaste GSM-banden i Europa. Produkten är utvecklad och tillverkad i Europa och levereras med magnetfotsantenn med 2,5 m antennkabel.

 • Nätaggregat För DIN-skena DR-15

  Nätaggregat för DIN-skena DR-15

  Kompakt nätaggregat för DIN-skena i två olika modeller, mycket smalt i kombination med lågt inbyggnadsdjup vilket gör att det passar i både normkapslingar och apparatskåp.
  234,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • IP65 Apparatskåp För 8/12 Moduler

  IP65 apparatskåp för 8/12 moduler

  En 12 modulers IP65 kapsling som passar många av våra produkter som monteras på DIN-skena. Kapslingen kan användas för att rymma såväl en SMS-styrning som nätaggregat, backupbatteri, relä och...
  344,00kr394,00kr Ex.moms
  Läs mer
 • Batteribackup Och UPS

  Batteribackup och UPS

  En kompakt UPS, ett nätaggregat med inbyggd laddare och inbyggt batteri. Fungerar som ordinarie strömförsörjning och tar vid som batteribackup om strömmen går. 12VDC/12W (max 25W) utgång Standard DC-anslutning...
  394,00kr Ex.moms
  Läs mer
Teknisk specifikation
Frekvensområde: GSM 850/900/1800/1900
Ingångar: 3 st varav 2 st aktiveras genom att jorda ingången
Utgångar: 2 st reläer max.24 VDC@1 A eller 125 VAC@0,5 A
Matningsspänning: 10-24 VDC/10-24 VAC
Strömförbrukning: 50 mA @ 12 V (stand-by)
200 mA maxförbrukning
Temperaturområde: -20°C till +55°C
Antennkontakt: SMA, 50 ohm
Kapsling: Monteras i normkapsling/på DIN-skena
Vikt: 140 g
Mått: 82 x 63 x 20 mm endast kort
70 x 85 x 57 mm med kapsling (4,5 modulbredder)
87 x 107 x 29 med vägg-kapsling
Övrigt: Levereras med magnetfotsantenn med 2,5 m kabel
Driftstatus: Intern LED
Ovanstående specifikationer kan ändras utan föregående information

ESIM320 reläinkoppling och vanliga sms
Hämta engelsk broschyr
Manual ESIM320 på engelska
Konfigurationsprogram
Manual Smart Gate app till ESIM320
Manual GPRS-uppkoppling till ESIM320
Smart gate app till ESIM320

Att komma igång med ESIM320 är enkelt och du behöver endast en dator med en USB-port och Eldes konfigurationsprogram installerat för att konfigurera enheten. Här är ett par användbara länkar:

Konfigurationsprogram för konfiguration av enheten lokalt, här är verktyget som gör att du smidigt och enkelt kommer igång med ditt system.

Vanligaste felen som man gör vid installation är:
1. PIN-koden på SIM-kortet är inte avstängd.
2. Telefonnumren är inskrivna fel.
3. SMS-kommandon är inskrivna fel.
4. SMS-texterna för larm är inskrivna med å, ä, ö eller andra specialtecken.

Vanligaste frågan vid installation av appen eller när man sätter upp ett konto på Eldes tillhörande tjänst är att man inte får ut ett bekräftelsemejl. Dessa fastnar tyvärr i skräppostfilter frekvent så se om det fastnat i din skräppostmapp innan du kontaktar oss för support.

Inkopplingsanvisning som går igenom alla steg så du enkelt kan komma igång.

Om vår support

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Back To Top
×Close search
Sök