skip to Main Content
GSM modem och 3G modem används för en rad av applikationer till exempel att sammankoppla maskiner och fastigheter, fjärravläsa elmätare, betalningssystem och för återrapportering från maskiner i fält. Näten &är väl utbyggda och idealiska för att sammankoppla datorer, maskiner eller nätverk på geografiskt åtskilda platser.

Modem för GSM och 3G näten

Hos Induo hittar du ett brett utbud av GSM modem och 3G modem. Vi har dessutom en gedigen kunskap om vad som fungerar i praktiken med lösningar som är hållbara för kontinuerlig drift år ut och år in.

GSM-modem och 3G-modem används för att länka samman maskiner, processer och fordon över långa avstånd. I vårt sortiment hittar du ett brett urval av modem för mobilnäten, modem för såväl GSM som 3G. Gemensamt för våra produkter är att de används i applikationer där information skall överföras från och till en utrustning med RS-232, RS-485 eller USB-kontakt. Vi har även en rad produkter för ethernet, dessa finns i kategorin routrar.

Vi har en av branschens längsta erfarenheter av att koppla upp maskiner och processer via mobilnäten, vi har arbetat med tekniken sedan början av 2000-talet. Vi vet därför vad som fungerar och inte fungerar i praktiken, vi vet att inte vilken utrustning som helst klarar av kontinuerlig uppkoppling via mobilnäten utan där ställs särskilda krav. Väljer du hårdvara från oss så kan du vara säker på att du gjort ett bra val som borgar för både tillgänlighet och långsiktighet.

3G modem för datakommunikation med fordon

Maestro GSM och 3G-modem

gsm och 3g simMaestro GSM och 3G modem är robusta modem för trådlös kommunikation via mobilnäten som tillverkats och levererats till den svenska marknaden sedan 2001. Maestro modemen håller en hög kvalitet vilket borgar för en investering med lång varaktighet samtidigt som prislappen är klart överkomlig. Maestromodemen lämpar sig för fasta och mobila installationer och klarar montage samma plats år ut och år in.

Maestro GSM modem och 3G modem finns i ett par utföranden och täcker de flesta behov av pålitlig kommunikation via de publika näten. Maestros modem har kraftfulla, inbyggda mjukvaruapplikationer som ger ytterligare användningsområden för modemen och som minskar behovet av intelligens eller anpassningar i de system som kopplas till dem. Modemen är anpassade för installation i industriella applikationer och kan monteras på DIN-skena.

Maestro M100 3G

Maestro M100 3GMaestro 3G modem med upp till 3,6 Mbit/s och inbyggd GPS. Ett kompakt och robust modem med RS-232, USB och all den inbyggda pålitlighet som Maestro 100 GSM modem erbjuder. Aluminiumkapsling och möjlighet till montering på DIN-skena. Om 3G-täckning saknas har modemet fallback till EDGE och GPRS. Maestro Smartpack erbjuder en rad funktioner för att förenkla möjligheterna till uppkoppling.

M100 3G-modem

Maestro M100 3G RS-485

Maestro RS-485 3G modemEtt kompakt och robust 3G-modem som erbjuder seriell kommunikation via RS-485 och USB. Ett modem som är avsett för enkel integration i övervakningssystem och styrsystem genom stödet för RS-485. Ett robust modem i aluminiumkapsling som även kan monteras på DIN-skena. Modemet har en inbyggd GPS för positionering av mobila utrustningar till exempel mobila kompressorer och andra tillämpningar som kan komma att flyttas runt.

M100 3G modem med RS-485

Maestro M100 2G

Maestro M100 2gKompakt EDGE/GSM-modem med RS-232. Robust konstruktion och en slitvarg som klarar daglig drift i åratal. Maestro M100 2G är en vidareutveckling av den populära Maestro 100. Maestro M100 2G är inrymda i en tålig aluminiumkapsling. Det har stöd för DynDNS och levereras med ett lättanvänt konfigurationsprogram. Med Maestro M100 2G kan du fjärravläsa modemets driftstatus via SMS.

M100 GSM-modem

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök