skip to Main Content

MMS kamera övervakning via mobilen.

Med hjälp av MMS kan man enkelt övervaka ett kontor, en lagerlokal, bostad, båt eller annan typ av egendom anser Induo som nu lanserar en övervakningskamera som vid larm skickar MMS till mobiltelefoner. Kameran är mörkerseende och rymmer så väl rörelsedetektor som inbyggd GSM modul.

”Sedan vår lansering av Dragon rörelsedetektor med inbyggd GSM i höstas fick vi klart för oss att intresset är stort för lättinstallerade larmprodukter. Vi är glada att kunna presentera en vidareutvecklad lösning som vi anser möter många användares behov av en enkel, snabbinstallerad övervakningskamera där man via mobilen får tillgång till både bild och ljud från den plats där kameran är installerad” säger Ulf Seijmer, Creative Director och marknadsansvarig på Induo.

MMS kameran är en allt-i-ett lösning som med tre skruvar installeras på den plats som skall övervakas. Med hjälp av den inbyggda rörelsedetektorn detekteras rörelser som aktiverar den inbyggda kameran. Vid larm tar kameran upp till åtta bilder och skickar dem vidare till personerna på larmlistan som MMS. Tack vare inbyggd IR belysning är kameran mörkerseende och kan ta bilder även vid mörker. Kameran kan även skicka bilder om en behörig användare skickar ett SMS eller vid i förväg fastställda tider.
Kameran kan kompletteras med externa sensorer, upp till 15 stycken trådlösa sensorer kan anslutas. MMS kameran har ett brett urval av kompatibla sensorer eftersom den kan kommunicera med sensorer av olika fabrikat så länge de använder 433,92 MHz som frekvens. MMS kameran levereras med två handburna sändare som används för aktivering av larmet eller som överfallslarm. Vid överfallslarm skickar kameran bilder till mottagarna på larmlistan, därefter rings personerna upp och de ges då möjlighet till medhörning via kamerans inbyggda mikrofon.

Kameran har inbyggd GSM modul och ett back-upbatteri som kan driva den i upp till 35 timmar. MMS kameran är inte operatörslåst och levereras med väggfäste, nätaggregat samt två fjärrkontroller. Kameran kan användas från -10° till +45° C.

MMS-kamera

Induos logo
Induo AB
08-659 43 00

www.induo.com
info@induo.com

Mer information:

Fyll i formuläret nedan med namn, e-post och kanske ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, tack!

* Genom att skicka in formuläret samtycker du att vi lagrar dina uppgifter för att hjälpa dig med din förfrågan.

Läs mer om:

Leverantörer
Produkter

Socialt:

Följ oss i sociala medier:

linkedinfacebooktwitteryoutube

Vi förser mänskligheten med innovativa kommunikationslösningar oavsett avstånd.

Back To Top
Sök